Tapetointi

Tapetointityön Vaiheet Tenkuuro Oy:llä:● Henkilökohtainen Konsultointi: Ensimmäinen vaihe on henkilökohtainen konsultointi asiakkaan kanssa. Kartoitamme toiveet, valitsemme yhdessä sopivat tapetit ja suunnittelemme työn aikataulun.              

● Alustan Tarkastus ja Valmistelu:Tenkuuro Oy tarkastaa huolellisesti seinäpinnat varmistaakseen tasaisuuden. Tarvittaessa teemme tarvittavat korjaukset ja pohjustamme seinän huolellisesti.

● Taitava Tapetin Leikkaus ja Sovitus:Kokenut tiimimme leikkaa tapetit taitavasti oikeisiin mittasuhteisiin ja sovittaa kuvion huolellisesti, varmistaen visuaalisen yhdenmukaisuuden.

● Laadukas Liisteröinti ja Kiinnitys:Tenkuuro Oy käyttää huippulaatuista liisteriä ja varmistaa, että tapetti kiinnittyy tasaisesti seinälle ilman ryppyjä tai ilmakuplia.

● Tarkka Viimeistely ja Saumojen Tasoitus:Viimeistelyvaiheessa varmistamme, että mahdolliset ylimääräiset tapetinpalat leikataan siististi pois, ja saumat tasoitetaan huomaamattomiksi.

● Asiakkaan Hyväksyntä:Esittelemme valmiin työn asiakkaalle ja varmistamme, että lopputulos vastaa heidän odotuksiaan.

● Lopputulos:Tenkuuro Oy:n tapetointityössä yhdistyy huippuosaaminen ja asiakaslähtöisyys. Tarjoamme laadukasta työtä, joka kestää aikaa. Lopputulos on visuaalisesti houkutteleva, huolella viimeistelty ja täydellisesti asiakkaan toiveiden mukainen. Tenkuuro Oy – Luotettavaa tapetointiosaamista, joka tekee kodistasi tai tilastasi viihtyisän ja tyylikkään.