Palvelut

Illustration

Saneeraukset

"Kaipaatko ammattitaitoista kumppania saneerausprojektiisi? Tenkuuro Oy on Pirkanmaan alueen luotettava valinta! Tarjoamme kattavia saneerauspalveluja, jotka nostavat tilasi uudelle tasolle. Kokenut tiimimme huolehtii niin vanhojen tilojen elvyttämisestä kuin modernien ratkaisujen toteuttamisesta. Tutustu saneerausosaamiseemme ja luota meihin laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi – ylivoimaista ammattitaitoa ja tinkimätöntä laatua jokaisessa projektissa."

Illustration

Laatoitustyöt

"Tenkuuro Oy tarjoaa huippuluokan laatoituspalveluja, jotka takaavat kestävät ja visuaalisesti upeat lopputulokset. Kokenut tiimimme käyttää laadukkaita materiaaleja ja huolellista työnjälkeä jokaisessa projektissa. Luota Tenkuuroon laatoitusratkaisuissa Pirkanmaan alueella – tyylikkyyttä ja laatua, jotka kestävät aikaa. Tutustu laatoitusosaamiseemme ja tee tilastasi uniikki!"


Illustration

Kokoamis- ja asennuspalvelut

"Tarvitsetko huonekalujen kokoamis- ja asennuspalvelua Pirkanmaan alueella? Tenkuuro Oy on täällä helpottamassa arkeasi! Tarjoamme ammattitaitoista palvelua, joka tekee huonekalujesi käyttöönotosta vaivatonta ja nopeaa. Kokenut tiimimme huolehtii tarkkuudesta ja tehokkuudesta jokaisessa projektissa. Valitse meidät ja nauti huonekalujesi käytöstä ilman huolia. Tutustu huonekalujen kokoamis- ja asennusosaamiseemme ja tee tilastasi entistäkin viihtyisämpi!"

Illustration

Tapetointi

"Anna huoneillesi uusi ilme Tenkuuro Oy:n tapetointipalveluiden avulla! Toimimme Pirkanmaan alueella tarjoten huippuluokan tapetointipalveluita, jotka tuovat persoonallisuutta tiloihisi. Kokenut tiimimme varmistaa tarkan työnjäljen ja käyttää laadukkaita materiaaleja. Olipa kyseessä sitten kodin remontti tai toimistotilojen päivitys, luota meihin tuomaan seinillesi tyylikkyyttä ja kestävyyttä. Tutustu tapetointiosaamiseemme ja anna tiloillesi raikas ilme!"